Actieve ontspanning ...in bruisend Zeeland

Daag jezelf uit!

Klimbos Westerschouwen van de Zeeuwse Gasten / outdoor&events is uitermate geschikt voor een teamuitje. Gezamenlijk een avontuur aan gaan op het hoogteparcours. Er zijn verschillende routes met verschillende moeilijkheden, dus voor ieder wat wils.

Ons 4e parcours is het moeiijkste hoogteparcours met diverse uitdagende hindernissen zoals o.a. de zwevende brug, de tarzan jump en de trapeze bungee. Met als afsluiter de vrije val; u springt gezekerd vanaf 8 meter naar beneden!

Samenwerken & Er op uit!

Teambuilding voor uw bedrijfsuitje bij de De Zeeuwse Gasten / outdoor&events maar dan in een sportief jasje, dat is de rode draad in dit programma. Naast een teambuildingsactiviteit op onze locatie in Burgh-Haamstede zal de rest van het programma zich in het bos van Westenschouwen afspelen.

Teambuilding op het strand

Teambuilding en strandsporten.

Leuke samenwerking activiteiten en plezier zijn de belangrijkste ingredienten voor een geslaagd teamuitje in Zeeland, met zon, zee en strand als het decor. Voor of nadien kunt u bij 1 van de gezellige strandpaviljoens terug kijken op een geslaagde dag.

Escape from the Jungle

Tijdens deze enerverende teambuildingsmiddag bij De Zeeuwse Gasten / outdoor&events wordt u met uw team op de proef gesteld tijdens verschillende teambuildings activiteiten. De rode draad door dit programma is “De Jungle”.