Actieve ontspanning ...in bruisend Zeeland

All in sportdag met; golf en meer...

Een leuk en afwisselend team-, bedrijfs- en/of personeels uitje van De Zeeuwse Gasten / outdoor&events in Burgh Haamstede op de Kop van Schouwen Duiveland. Een dagprogramma voor bedrijfsuitstapjes, personeelsuitjes en teams die alles leuk vinden, maar minder goed kunnen kiezen.

Kies maar uit! buitensporten

Bij locatie ‘Molenberg’ behoort een 18 holes approach golfbaan, die aangelegd is in een prachtige natuurlijke omgeving met waterpartijen. Op hetzelfde terrein ligt een mooie boogschietbaan. Deze twee activiteiten zijn uitstekend te combineren en u heeft een rustig arrangement dat voor iedere deelnemer goed te doen is.

Budget Outdoor middag; + bbq

Wel zin een uitje maar op het moment is er wat minder geld voor beschikbaar? Dan is dit outdoor all-in programma iets voor u. De Zeeuwse Gasten / outdoor&events bieden u in de mooie omgeving van de kop van Schouwen een geheel verzorgde middag aan.

Escape from the Jungle

Tijdens deze enerverende teambuildingsmiddag bij De Zeeuwse Gasten / outdoor&events wordt u met uw team op de proef gesteld tijdens verschillende teambuildings activiteiten. De rode draad door dit programma is “De Jungle”. 

Survival parcours en fun games kids

Een leuke afwisseling van samenwerking en fun! Er zullen verschillende teams gemaakt worden die tegen elkaar gaan strijden .... voor ... de eer van de dag. 

Low budget; sportief dagje uit!

De Zeeuwse Gasten / outdoor&events bieden u in de mooie omgeving van de kop van Schouwen een geheel verzorgd dagprogramma aan, inclusief lunchbuffet en barbecue. Met de volgende activiteiten: GPS arrangement, boogschieten, survival parcours, en/of samenwerkingsactiviteiten.

Feestje: steptocht en survival

Zoekt u een leuk en sportief kinderfeestje? Kom dan steppen in de Boswachterij van Westenschouwen, met aansluitend een gedeelte van ons survival parcours.

Iedereen krijgt bij de start van de tocht een helm op, daarna verteld de instructeur hoe er het beste gestept kan worden en gaan we op pad.

GPS puzzel tocht

Een oriëntatietocht door een prachtig natuurgebied met behulp van gps kompassen, die communiceren met satellieten. Na een uitvoerige instructie krijgen de kinderen in kleine groepjes opdrachtpunten mee. De teams gaan zelfstandig op pad om met de gps een efficiënt en goed doordacht routeplan te maken en te lopen. Afhankelijk van de groep is het aan te raden dat er per groepje een volwassene meeloopt.

 

Referentie:

 

"Een erg leuke tocht gemaakt door prachtige natuur. Een aanrader!"

Jeugdvereniging Scherpenisse

 

Step fun tocht onder begeleiding

De kinderen gaan per step de prachtige omgeving verkennen onder begeleiding van een instructeur. Het is een pittig tochtje, maar onderweg is er de nodige rust. De kinderen worden op een speelse manier de techniek bijgebracht en tijdens de tocht zullen de leukste paadjes in het bos gestept worden.

Referentie:

"Wij hebben met het  kinderfeestje steppen voor onze zoon  een hele leuke middag gehad. De kinderen waren allemaal erg enthousiast. Gelukkig hadden we prima weer, en Kevin is een leuke begeleider!"
Familie Borghart

Steptocht met boogschieten of survival

De kinderen gaan per step de prachtige omgeving verkennen onder begeleiding van een instructeur. Het is een pittig tochtje, maar onderweg is er de nodige rust. De kinderen worden op een speelse manier de techniek bijgebracht. Als tweede activiteit kan er gekozen worden tussen boogschieten of het survival parcours.

Referentie:

"Het was erg leuk om met groep 8 te gaan steppen en survivallen! Mooie omgeving, goed georganiseerd. Echt een aanrader!"

Groep 8 Don Boscoschool te ’s-Heerenhoek