Actieve ontspanning ...in bruisend Zeeland

Kies maar uit! buitensporten

Bij locatie ‘Molenberg’ behoort een 18 holes approach golfbaan, die aangelegd is in een prachtige natuurlijke omgeving met waterpartijen. Op hetzelfde terrein ligt een mooie boogschietbaan. Deze twee activiteiten zijn uitstekend te combineren en u heeft een rustig arrangement dat voor iedere deelnemer goed te doen is.

Budget Outdoor middag; + bbq

Wel zin een uitje maar op het moment is er wat minder geld voor beschikbaar? Dan is dit outdoor all-in programma iets voor u. De Zeeuwse Gasten / outdoor&events bieden u in de mooie omgeving van de kop van Schouwen een geheel verzorgde middag aan.

Low budget; sportief dagje uit!

De Zeeuwse Gasten / outdoor&events bieden u in de mooie omgeving van de kop van Schouwen een geheel verzorgd dagprogramma aan, inclusief lunchbuffet en barbecue. Met de volgende activiteiten: GPS arrangement, boogschieten, survival parcours, en/of samenwerkingsactiviteiten.

Steptocht met boogschieten of survival

De kinderen gaan per step de prachtige omgeving verkennen onder begeleiding van een instructeur. Het is een pittig tochtje, maar onderweg is er de nodige rust. De kinderen worden op een speelse manier de techniek bijgebracht. Als tweede activiteit kan er gekozen worden tussen boogschieten of het survival parcours.

Referentie:

"Het was erg leuk om met groep 8 te gaan steppen en survivallen! Mooie omgeving, goed georganiseerd. Echt een aanrader!"

Groep 8 Don Boscoschool te ’s-Heerenhoek

Stoere binken meiden trofee

Een gezonde beproeving voor de teams die onderling strijden om de ruige binken/meiden trofee. De teams bekampen elkaar op het survivalparcours, met de onderdelen: survivalrun, teamopdracht, touwnet, touwslinger, touwbrug, balkjesbrug. Daarna volgt het boogschieten. Hierbij is een goede concentratie en de juiste lichaamsbeheersing erg belangrijk. Welk team wint de stoere binken / meiden tocht trofee?

Boogschieten:

Na een uitleg en voorbeeld door de instructeur, gaan de kinderen zelf aan de slag. Eerst mogen zij oefenen, daarna is het voor de echt.