Actieve ontspanning ...in bruisend Zeeland

Pirates of the Caribbean

Een spetterende en enerverende beach game met De Zeeuwse Gasten / outdoor&events, waar u met uw team op zoek gaat naar de verborgen schat. Om deze schat te kunnen vinden zullen er verschillende uitdagende opdrachten gedaan moeten worden. Het team dat de opdrachten het beste doet heeft de meeste tijd om de schat te vinden, maar lukt ze dit ook of is er een ander team beter in het lezen en ontcijferen van een schatkaart?

Low Budget dag arrangement

Enerverende bedrijfsuitjes aan het strand. Actief en ontspannend bezig zijn tijdens uw teamuitje aan de Brouwersdam, op het Noordzee strand. Deze dag wordt ingevuld met kajakken en raften, toernooisporten en beach fun games en vliegeren/ powerkiten.

Strand menu

Stel zelf uw menu samen met de activiteiten die u het leukste vindt. Heeft u twee uur? Of langer de tijd? U bepaald zelf hoe lang u bezig wilt zijn. De activiteiten vinden plaats op het strand aan de Brouwersdam, aan de kant van Renesse tussen Beachclub Perry's en Sil de Jutter.

Puur Zeeuws; strand en water

De Zeeuwse stranden bieden volop mogelijkheden voor een sportieve uitdaging. Een mix van strand, water, wind en meer dan gemiddeld de zon... Maak uw borst maar nat en geniet van de ultieme strand beleving. De Zeeuwse Gasten / outdoor&events koppelt sportiviteit aan gezelligheid. Fun en teambeleving tijdens de wateractiviteiten. Geniet op het strandpaviljoen
van het uitzicht en een prima lunch.

Teambuilding op het strand

Teambuilding en strandsporten.

Leuke samenwerking activiteiten en plezier zijn de belangrijkste ingredienten voor een geslaagd teamuitje in Zeeland, met zon, zee en strand als het decor. Voor of nadien kunt u bij 1 van de gezellige strandpaviljoens terug kijken op een geslaagde dag.

Vliegeren / Powerkiten

Zeeland biedt Noordzee stranden met veel ruimte. Powerkiten, vliegeren, stunten? Vliegeren lijkt makkelijk maar dat kan soms erg tegen vallen. Wilt u het toch leren?

Teambuilding op het strand

Een leuke combinatie van teambuilding en ontspanning met fun games. Dit programma biedt heel veel verschillende korte activiteiten die voor iedereen een uitdaging bieden.

Strand Zeskamp

Ontspanning en plezier staan voorop tijdens de strand spelen en teamsporten. In verschillende teams wordt er gestreden om de 'cup'. De activiteiten zijn gevarieerd, maar voor alle deelnemers goed te doen. 

Strand spelen

Plezier staat voorop tijdens de meerkamp van de strand spelen. In verschillende teams wordt er gestreden om de 'cup'. Stel zelf een programma samen of laat u verrassen!

Watersport Brouwersdam

In de zomermaanden juli en augustus verzorgen de Zeeuwse Gasten van Watersport Brouwersdam bij al een beetje strandweer onze kunsten op de waterscooters met de 8-persoons banaan en de diverse funtubes.