Actieve ontspanning ...in bruisend Zeeland

Mountainbike Adventure

De mountainbike adventure bestaat uit 2 delen en is bedoeld voor groepen die wat meer uitdaging willen dan alleen met GPS fietsen. 

All in sportdag met; golf en meer...

Een leuk en afwisselend team-, bedrijfs- en/of personeels uitje van De Zeeuwse Gasten / outdoor&events in Burgh Haamstede op de Kop van Schouwen Duiveland. Een dagprogramma voor bedrijfsuitstapjes, personeelsuitjes en teams die alles leuk vinden, maar minder goed kunnen kiezen.

Kies maar uit! buitensporten

Bij locatie ‘Molenberg’ behoort een 18 holes approach golfbaan, die aangelegd is in een prachtige natuurlijke omgeving met waterpartijen. Op hetzelfde terrein ligt een mooie boogschietbaan. Deze twee activiteiten zijn uitstekend te combineren en u heeft een rustig arrangement dat voor iedere deelnemer goed te doen is.

Teambuilding

Een programma op maat, u kunt zelf aangeven op welke vlakken u de teamspirit wilt verhogen. Communicatie, vertrouwen, probleemoplossingen en meer. Vanaf diverse locaties mogelijk in Zeeland

Budget Outdoor middag; + bbq

Wel zin een uitje maar op het moment is er wat minder geld voor beschikbaar? Dan is dit outdoor all-in programma iets voor u. De Zeeuwse Gasten / outdoor&events bieden u in de mooie omgeving van de kop van Schouwen een geheel verzorgde middag aan.

Samenwerken & Er op uit!

Teambuilding voor uw bedrijfsuitje bij de De Zeeuwse Gasten / outdoor&events maar dan in een sportief jasje, dat is de rode draad in dit programma. Naast een teambuildingsactiviteit op onze locatie in Burgh-Haamstede zal de rest van het programma zich in het bos van Westenschouwen afspelen.

Escape from the Jungle

Tijdens deze enerverende teambuildingsmiddag bij De Zeeuwse Gasten / outdoor&events wordt u met uw team op de proef gesteld tijdens verschillende teambuildings activiteiten. De rode draad door dit programma is “De Jungle”. 

Mountainbike verhuur

De Zeeuwse Gasten / outdoor&events verhuren mountainbikes en fietsen vanaf boerderijlocatie Molenberg in Burgh Haamstede in Zeeland. Bij de mountainbikeverhuur ontvangt u tekst en uitleg over het juiste gebruik van de mountainbike en het dragen van de helm.

Fun games

Ontspanning en plezier staan voorop tijdens de activiteiten. Indien er meerdere groepen zijn, maken De Zeeuwse Gasten / outdoor&events  er een competitie van. Wie wint de ‘cup’?

Molenberg voordeelmenu

Bij locatie ‘Molenberg’ behoort een 18 holes approach golfbaan, die aangelegd is in een prachtige natuurlijke omgeving met waterpartijen, een mooie boogschietbaan, een survivalparcours en een terrein voor teamactiviteiten en teambuilding. Activiteiten die uitstekend te combineren zijn.

Actieve ontspanning in bruisend Zeeland?

Buiten keuze menu:

Keuze uit 2 van deze 3 activiteiten: boogschieten, zeskamp spelen, survival parcours
Tijdsduur: 2 uur
Prijs € 23,50 p.p.