Actieve ontspanning ...in bruisend Zeeland

Horeca

Hieronder ziet u een overzicht van onze horeca partners.

Boerderij Molenberg

De molenberg is gespecialiseerd in kwaliteit en gastvrijheid. Het bedrijf heeft een restaurant, sportcafé, golfbaan en terrassen met uitzicht op de speeltuin. De molenberg ligt midden in een uniek recreatie gebied met een fantastische omgeving.

menu  kaart

Boerderij Restaurant De Schouwse hoeve

Een goed diner, een goed feest of een goede vergadering hoeft niet duur te zijn. Dat is de opvatting van De Schouwse Hoeve. Naast heerlijk dineren à la carte of genieten van een drankje op het zonnige terras, is De Schouwse Hoeve de ideale accommodatie voor bijvoorbeeld het houden van uw feest, receptie, vergadering of lezing. De Schouwse Hoeve ligt op 400m afstand van onze buitensportlocatie.

menu  kaart

Beachclub Perry's

Dit is onze hoofdlocatie voor alle strand- en wateractiviteiten. Beachclub Perry's is gelegen aan de Brouwersdam op het Noordzeestrand te Scharendijke. In het door de architecten van Roche Bobois ontworpen Midden Afrikaanse interieur kunt u genieten van een drankje en van de “wereldse keuken”. U kunt tot rust komen rond de openhaard met bijvoorbeeld een fles rosé en Spaanse tapas. Bij minder weer kunt u relaxen op het verwarmd terras.

menu  kaart

Strandpaviljoen Sil de Jutter

Eenvoudige strandtent, maar goede service staat wel bovenaan. De zaak is Sil zijn woonkamer, met aangespoelde spullen zoals wrakhout, boeien en stoelen. Er wordt gewerkt met veel natuurlijke verpakkingsproducten gemaakt van bv. palmblad en bestek van mais!

 

menu  kaart

Strandrestaurant Our Seaside

Het paviljoen bevindt zich op een toplocatie op het strand van Renesse en heeft een sfeervolle ambiance van klasse en stijl dat past in het decor van de zee, het strand en de duinen aan de Schouwse kust. U kunt het hele jaar genieten van our Seaside.Het paviljoen is uitermate geschikt als locatie voor uw lunch, brunch, diner, high tea. Ook voor uw receptie, feest, partij, evenement of zakelijke bijeenkomsten. 

menu  kaart

Brasserie Zeelust

Het royale terras op het zuidwesten geeft al bij de eerste prille zon haar schoonheid bloot. Voor een kopje koffie om de dag te starten, een lome lunch in de zon, een borrel met vrienden of een diner met de familie; Brasserie Zeelust heet u van harte welkom om haar gast te zijn.

menu  kaart
Naam Adres Telefoonnummer Waar? Menu
Beachclub Perry's
Brouwersdam I
0111 - 671723
Boerderij Molenberg
Hogeweg 53
0111-654400
Boerderij Restaurant De Schouwse hoeve
Daleboutsweg 2B
0111-658005
Brasserie Zeelust
Steenweg 15
0111-651508
Strandpaviljoen C'est la Vie
Kampweg
06-13609591
Strandpaviljoen Corazon
Rampweg
06-41669922
Strandpaviljoen De Blasa Bloesa
J. van Renesseweg
n.v.t.
Strandpaviljoen De Branding
Duinovergang Laône
0111 - 461569
Strandpaviljoen De Schaar
Duinovergang "de trap"
0111-652212
Strandpaviljoen Sil de Jutter
Brouwersdam I
06-50513337
Strandpaviljoen Zuid-Zuid-West
Duinovergang Wilhelminahoeve
0111 - 461568
Strandrestaurant Our Seaside
Rampweg 11
0111 - 462100
Strandtent de Schorpioen
J. van Renesseweg
-