Actieve ontspanning ...in bruisend Zeeland

Particuliere groepen

Voor families, verenigingen, vrijgezellenuitjes, teams e.a. hebben De Zeeuwse Gasten / outdoor&events een selectie met arrangementen gemaakt.

Familie uitje voor jong en oud

Dit programma van De Zeeuwse Gasten / outdoor&events is de manier om met de hele familie sportief bezig te zien. De nadruk ligt op gezelligheid, maar op het survivalparcours komt er ook een stukje spanning bij kijken. 

Strand Zeskamp

Ontspanning en plezier staan voorop tijdens de strand spelen en teamsporten. In verschillende teams wordt er gestreden om de 'cup'. De activiteiten zijn gevarieerd, maar voor alle deelnemers goed te doen.   

Citygame The Target

The target van De Zeeuwse Gasten / outdoor&events is een spannend achtervolgingsspel dat uniek is in de wereld. Dit is een echte aanrader voor bedrijfsuitjes, teamuitjes, vrijgezellenuitjes en vriendengroepen. U speelt als het ware een videogame met de stad als decor! 

Daag jezelf uit!

Klimbos Westerschouwen van de Zeeuwse Gasten / outdoor&events is uitermate geschikt voor een teamuitje. Gezamenlijk een avontuur aan gaan op het hoogteparcours. Er zijn verschillende routes met verschillende moeilijkheden, dus voor ieder wat wils.

Ons 4e parcours is het moeiijkste hoogteparcours met diverse uitdagende hindernissen zoals o.a. de zwevende brug, de tarzan jump en de trapeze bungee. Met als afsluiter de vrije val; u springt gezekerd vanaf 8 meter naar beneden!

Beach Battle

Een intensief programma bij De Zeeuwse Gasten / outdoor&events voor teams die willen strijden tijdens een creatieve mix van strand- en teamactiviteiten, waarbij kracht, snelheid, behendigheid en teamwork centraal staan. Voor de minder fanatieke deelnemers is een rol van teamcaptain wellicht een optie! Of als wisselspeler of worden ze meegetrokken in het fanatisme van hun
medespelers?