Actieve ontspanning ...in bruisend Zeeland

Over de Zeeuwse Gasten zelf

De Zeeuwse Gasten / outdoor&events organiseren en begeleiden zelf ' actieve ontspanning in bruisend Zeeland'. Wij zijn gespecialiseerd in recreatieve en sportieve personeelsuitjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellen uitjes, familie uitjes en uitjes voor basis- en middelbare scholen. De regio van onze activiteiten is het kustgebied van Schouwen-Duiveland, de Grevelingen en de Oosterschelde en andere terreinen in Zeeland.

Voor wie?

Voor iedereen die een leuk sportief uitje wil organiseren voor zijn / haar personeel, school, familie, vrijgezel etc.. Het programma wordt aangepast aan het niveau van de deelnemers. Iedereen die actief en op een sportieve manier buiten in de natuur, op strand en in de stad wil zijn, kan bij ons terecht.

de Zeeuwse Gasten / outdoor&events organiseren

Evenementen en sportieve uitstapjes voor bedrijven, personeelsverenigingen, sportdagen voor scholen, vrijgezellenfeesten, familiesportdagen, sportverenigingen etc.
Kijk voor meer sportieve info ook op:

www.outdoorfunzeeland.nl voor activiteiten en arrangementen
www.watersportbrouwersdam.nl voor meer strand- en watersport
www.klimboswesterschouwen.nl voor hoogteparcoursen
www.schoolreizenzeeland.nl voor schooluitjes en jeugdactiviteiten

Groepsgrootte

Wij organiseren activiteiten voor groepen vanaf 10 tot 300 personen.

Afhankelijk van de activiteit wordt de groepsgrootte per instructeur aangepast. Bij de meeste activiteiten is de verhouding 8 à 10 deelnemers per instructeur. We trachten zo elke deelnemer een optimale begeleiding te geven. Naast de sportieve activiteiten vinden we de gezelligheid ook heel belangrijk. Wij doen er alles aan om uw uitje tot een succes te maken. Voor meer informatie of voor een uitgewerkte offerte kunt u contact opnemen.

Overnachtingen en verzorging

Voor overnachtingen in een groepsaccommodatie, hotel, pension of bungalow zijn er op Schouwen Duiveland en in Zeeland vele mogelijkheden. Graag geven wij u daarover advies.

Op onze vaste locatie verzorgt restaurant de Molenberg en de Schouwse Hoeve al uw mogelijke wensen op culinair gebied. Van barbecues of buffetten tot uitgebreide diner. Op onze strandlocatie kan dat worden verzorgd door Beachclub Perry's.

Personeels uitstapjes

Vraag naar de vele sportieve en recreatieve arrangementen; zoals Escape from the jungle, Pirates of the Caribean, Forest Hill parcours, de Adventure dag, de Fun & Team dagen, het Teambuilding arrangement, etc.

Bedrijfsevenementen

Speciaal voor bedrijven is er een ruim aanbod in arrangementen met verschillende thema's. Naast de standaard arrangementen bieden wij u op aanvraag exclusieve programma's met bijv: helikoptervluchten, gemotoriseerde watersport, citygames e.a.

Bedrijfsgegevens

Handelsnamen:
de Zeeuwse Gasten, Forest Hill Buitensport, Watersport Brouwersdam, Klimbos Westerschouwen

KvK nummer: 22039018

BTW-nummer: NL144329773B01

Bezoekadres kantoor Moriaanshoofd: Provincialeweg 14, 4321 SM Kerkwerve (Moriaanshoofd)
Bezoekadres kantoor klimbos: Kraaijensteinweg 140, 4328 RD Burgh Haamstede (Westenschouwen)