Actieve ontspanning ...in bruisend Zeeland

Jeugd- en Schooluitjes

Voor de jongeren doelgroep bieden De Zeeuwse Gasten / outdoor&events programma's voor een kinderfeestje, schooluitstapjes, jeugdverenigingen en schoolkampen.

Kijk op www.zeeuwseschoolreizen.nl

School Arrangement Strand- en Watersport

In dit beacharrangement kan gekozen worden voor een dagvullend programma, of een dagdeel programma. In beide arrangementen zitten leuke activiteiten, zoals raften, kajakken, beach volleybal, beach fun games en meer!

School Arrangement ‘Fun & Adventure’

In dit outdoor arrangement kan gekozen worden voor een dagvullend programma, of een dagdeel programma. Een leuke invulling met bijvoorbeeld mountainbiken, steppen, survival parcours of boogschieten.

Stoere binken meiden trofee

Een gezonde beproeving voor de teams die onderling strijden om de ruige binken/meiden trofee. De teams bekampen elkaar op het survivalparcours, met de onderdelen: survivalrun, teamopdracht, touwnet, touwslinger, touwbrug, balkjesbrug. Daarna volgt het boogschieten. Hierbij is een goede concentratie en de juiste lichaamsbeheersing erg belangrijk. Welk team wint de stoere binken / meiden tocht trofee?

Boogschieten:

Na een uitleg en voorbeeld door de instructeur, gaan de kinderen zelf aan de slag. Eerst mogen zij oefenen, daarna is het voor de echt.

GPS Adventure

Een oriëntatietocht (te voet, per step of op de mountainbike) door een prachtig natuurgebied met behulp van gps kompassen, die communiceren met satellieten.

Feestje: steptocht en survival

Zoekt u een leuk en sportief kinderfeestje? Kom dan steppen in de Boswachterij van Westenschouwen, met aansluitend een gedeelte van ons survival parcours.

Iedereen krijgt bij de start van de tocht een helm op, daarna verteld de instructeur hoe er het beste gestept kan worden en gaan we op pad.

Survival parcours en fun games kids

Een leuke afwisseling van samenwerking en fun! Er zullen verschillende teams gemaakt worden die tegen elkaar gaan strijden .... voor ... de eer van de dag.