Actieve ontspanning ...in bruisend Zeeland

Bedrijfsuitjes

De Zeeuwse Gasten / outdoor&events hebben een selectie van de mogelijkheden voor uw personeelsfeest, teamuitje of bedrijfsuitstapje gemaakt. Kom us lekker naer Zeêland, geniete van de ruumte en stilte.

 

Low budget; actief op 't strand

Brouwersdam Hotspot; een unieke locatie voor een beach event bij De Zeeuwse Gasten / outdoor&events.  Kilometers Noordzeestrand, brede stranden, wind, paviljoens en volop actie mogelijkheden, kiten, fun, branding … Wilt u met uw bedrijf/groep een leuke middag uit hebben, maar heeft u op het moment minder te besteden? Dan is dit all-in programma iets voor u!

Geen cent te vee eeh / low budget

Pirates of the Caribbean

Een spetterende en enerverende beach game met De Zeeuwse Gasten / outdoor&events, waar u met uw team op zoek gaat naar de verborgen schat. Om deze schat te kunnen vinden zullen er verschillende uitdagende opdrachten gedaan moeten worden. Het team dat de opdrachten het beste doet heeft de meeste tijd om de schat te vinden, maar lukt ze dit ook of is er een ander team beter in het lezen en ontcijferen van een schatkaart?

Grote groep? GPS keuze arrangement

Bent u op zoek naar een uitje dat voor alle leeftijden en niveau's geschikt is? Dan is het GPS arrangement misschien iets voor u.

Puur Zeeuws; strand en water

De Zeeuwse stranden bieden volop mogelijkheden voor een sportieve uitdaging. Een mix van strand, water, wind en meer dan gemiddeld de zon... Maak uw borst maar nat en geniet van de ultieme strand beleving. De Zeeuwse Gasten / outdoor&events koppelt sportiviteit aan gezelligheid. Fun en teambeleving tijdens de wateractiviteiten. Geniet op het strandpaviljoen
van het uitzicht en een prima lunch.

Daag jezelf uit!

Klimbos Westerschouwen van de Zeeuwse Gasten / outdoor&events is uitermate geschikt voor een teamuitje. Gezamenlijk een avontuur aan gaan op het hoogteparcours. Er zijn verschillende routes met verschillende moeilijkheden, dus voor ieder wat wils.

Ons 4e parcours is het moeiijkste hoogteparcours met diverse uitdagende hindernissen zoals o.a. de zwevende brug, de tarzan jump en de trapeze bungee. Met als afsluiter de vrije val; u springt gezekerd vanaf 8 meter naar beneden!

Budget Outdoor middag; + bbq

Wel zin een uitje maar op het moment is er wat minder geld voor beschikbaar? Dan is dit outdoor all-in programma iets voor u. De Zeeuwse Gasten / outdoor&events bieden u in de mooie omgeving van de kop van Schouwen een geheel verzorgde middag aan.