Actieve ontspanning ...in bruisend Zeeland

Strand

Hieronder ziet u een overzicht van onze strandarrangementen in Zeeland, met als vaste strandlocatie de Brouwersdam nabij Renesse. De Zeeuwse Gasten / outdoor&events organiseren vanaf 1996 beachevents voor groepen vanaf 15 tot 300 personen. Aan de Brouwersdam op de grens van Zeeland en Zuid Holland verzorgen we strand- en watersport voor uw groepsuitje met uw personeel, bedrijf, familie, team of vrijgezellenfeest.

Pirates of the Caribbean

Een spetterende en enerverende beach game met De Zeeuwse Gasten / outdoor&events, waar u met uw team op zoek gaat naar de verborgen schat. Om deze schat te kunnen vinden zullen er verschillende uitdagende opdrachten gedaan moeten worden. Het team dat de opdrachten het beste doet heeft de meeste tijd om de schat te vinden, maar lukt ze dit ook of is er een ander team beter in het lezen en ontcijferen van een schatkaart?

Low Budget dag arrangement

Enerverende bedrijfsuitjes aan het strand. Actief en ontspannend bezig zijn tijdens uw teamuitje aan de Brouwersdam, op het Noordzee strand. Deze dag wordt ingevuld met kajakken en raften, toernooisporten en beach fun games en vliegeren/ powerkiten.

Puur Zeeuws; strand en water

De Zeeuwse stranden bieden volop mogelijkheden voor een sportieve uitdaging. Een mix van strand, water, wind en meer dan gemiddeld de zon... Maak uw borst maar nat en geniet van de ultieme strand beleving. De Zeeuwse Gasten / outdoor&events koppelt sportiviteit aan gezelligheid. Fun en teambeleving tijdens de wateractiviteiten. Geniet op het strandpaviljoen
van het uitzicht en een prima lunch.

Teambuilding op het strand

Teambuilding en strandsporten.

Leuke samenwerking activiteiten en plezier zijn de belangrijkste ingredienten voor een geslaagd teamuitje in Zeeland, met zon, zee en strand als het decor. Voor of nadien kunt u bij 1 van de gezellige strandpaviljoens terug kijken op een geslaagde dag.

Strand Zeskamp

Ontspanning en plezier staan voorop tijdens de strand spelen en teamsporten. In verschillende teams wordt er gestreden om de 'cup'. De activiteiten zijn gevarieerd, maar voor alle deelnemers goed te doen.   

Low budget; actief op 't strand

Brouwersdam Hotspot; een unieke locatie voor een beach event bij De Zeeuwse Gasten / outdoor&events.  Kilometers Noordzeestrand, brede stranden, wind, paviljoens en volop actie mogelijkheden, kiten, fun, branding … Wilt u met uw bedrijf/groep een leuke middag uit hebben, maar heeft u op het moment minder te besteden? Dan is dit all-in programma iets voor u!

Geen cent te vee eeh / low budget