Actieve ontspanning ...in bruisend Zeeland

Buiten

Hieronder ziet u een overzicht van alle arrangementen die we onder Buiten in Burgh, Haamstede, Renesse in Zeeland aanbieden. De meeste programma's starten vanaf De Zeeuwse Gasten / outdoor&events boerderijlocatie 'Molenberg'.

All in sportdag met; golf en meer...

Een leuk en afwisselend team-, bedrijfs- en/of personeels uitje van De Zeeuwse Gasten / outdoor&events in Burgh Haamstede op de Kop van Schouwen Duiveland. Een dagprogramma voor bedrijfsuitstapjes, personeelsuitjes en teams die alles leuk vinden, maar minder goed kunnen kiezen.

Kies maar uit! buitensporten

Bij locatie ‘Molenberg’ behoort een 18 holes approach golfbaan, die aangelegd is in een prachtige natuurlijke omgeving met waterpartijen. Op hetzelfde terrein ligt een mooie boogschietbaan. Deze twee activiteiten zijn uitstekend te combineren en u heeft een rustig arrangement dat voor iedere deelnemer goed te doen is.

Budget Outdoor middag; + bbq

Wel zin een uitje maar op het moment is er wat minder geld voor beschikbaar? Dan is dit outdoor all-in programma iets voor u. De Zeeuwse Gasten / outdoor&events bieden u in de mooie omgeving van de kop van Schouwen een geheel verzorgde middag aan.

Samenwerken & Er op uit!

Teambuilding voor uw bedrijfsuitje bij de De Zeeuwse Gasten / outdoor&events maar dan in een sportief jasje, dat is de rode draad in dit programma. Naast een teambuildingsactiviteit op onze locatie in Burgh-Haamstede zal de rest van het programma zich in het bos van Westenschouwen afspelen.

Escape from the Jungle

Tijdens deze enerverende teambuildingsmiddag bij De Zeeuwse Gasten / outdoor&events wordt u met uw team op de proef gesteld tijdens verschillende teambuildings activiteiten. De rode draad door dit programma is “De Jungle”. 

Grote groep? GPS keuze arrangement

Bent u op zoek naar een uitje dat voor alle leeftijden en niveau's geschikt is? Dan is het GPS arrangement misschien iets voor u.