Actieve ontspanning ...in bruisend Zeeland

Arrangementen

Bent u deze keer aan de beurt om een dagje, weekendje of teamuitje te organiseren voor uw bedrijf, vrijgezellenfeestje, vriendengroep en/ of de familie? Op de site van De Zeeuwse Gasten / outdoor&events  staan verschillende activiteiten en arrangementen.  Kijk ook op de menubalk "boven" voor: op het strand, in de natuur = buitensport of?

Daag jezelf uit!

Klimbos Westerschouwen van de Zeeuwse Gasten / outdoor&events is uitermate geschikt voor een teamuitje. Gezamenlijk een avontuur aan gaan op het hoogteparcours. Er zijn verschillende routes met verschillende moeilijkheden, dus voor ieder wat wils.

Ons 4e parcours is het moeiijkste hoogteparcours met diverse uitdagende hindernissen zoals o.a. de zwevende brug, de tarzan jump en de trapeze bungee. Met als afsluiter de vrije val; u springt gezekerd vanaf 8 meter naar beneden!

Pirates of the Caribbean

Een spetterende en enerverende beach game met De Zeeuwse Gasten / outdoor&events, waar u met uw team op zoek gaat naar de verborgen schat. Om deze schat te kunnen vinden zullen er verschillende uitdagende opdrachten gedaan moeten worden. Het team dat de opdrachten het beste doet heeft de meeste tijd om de schat te vinden, maar lukt ze dit ook of is er een ander team beter in het lezen en ontcijferen van een schatkaart?

All in sportdag met; golf en meer...

Een leuk en afwisselend team-, bedrijfs- en/of personeels uitje van De Zeeuwse Gasten / outdoor&events in Burgh Haamstede op de Kop van Schouwen Duiveland. Een dagprogramma voor bedrijfsuitstapjes, personeelsuitjes en teams die alles leuk vinden, maar minder goed kunnen kiezen.

Low Budget dag arrangement

Enerverende bedrijfsuitjes aan het strand. Actief en ontspannend bezig zijn tijdens uw teamuitje aan de Brouwersdam, op het Noordzee strand. Deze dag wordt ingevuld met kajakken en raften, toernooisporten en beach fun games en vliegeren/ powerkiten.

Citygame The Target

The target van De Zeeuwse Gasten / outdoor&events is een spannend achtervolgingsspel dat uniek is in de wereld. Dit is een echte aanrader voor bedrijfsuitjes, teamuitjes, vrijgezellenuitjes en vriendengroepen. U speelt als het ware een videogame met de stad als decor! 

Kies maar uit! buitensporten

Bij locatie ‘Molenberg’ behoort een 18 holes approach golfbaan, die aangelegd is in een prachtige natuurlijke omgeving met waterpartijen. Op hetzelfde terrein ligt een mooie boogschietbaan. Deze twee activiteiten zijn uitstekend te combineren en u heeft een rustig arrangement dat voor iedere deelnemer goed te doen is.