Actieve ontspanning ...in bruisend Zeeland

Strand- en water activiteiten

Hieronder ziet u een overzicht van de strand activiteiten van de Zeeuwse Gasten. We organiseren bedrijfsuitjes, personeelsfeesten, teamuitstapjes aan de Brouwersdam op de rand van Zeeland en Zuid Holland. Graag nodigen we u uit voor een actief dagje strand en lui lekkeren op het strandpaviljoen.

Strand menu

Stel zelf uw menu samen met de activiteiten die u het leukste vindt. Heeft u twee uur? Of langer de tijd? U bepaald zelf hoe lang u bezig wilt zijn. De activiteiten vinden plaats op het strand aan de Brouwersdam, aan de kant van Renesse tussen Beachclub Perry's en Sil de Jutter.

Vliegeren / Powerkiten

Zeeland biedt Noordzee stranden met veel ruimte. Powerkiten, vliegeren, stunten? Vliegeren lijkt makkelijk maar dat kan soms erg tegen vallen. Wilt u het toch leren?

Teambuilding op het strand

Een leuke combinatie van teambuilding en ontspanning met fun games. Dit programma biedt heel veel verschillende korte activiteiten die voor iedereen een uitdaging bieden.

Strand Zeskamp

Ontspanning en plezier staan voorop tijdens de strand spelen en teamsporten. In verschillende teams wordt er gestreden om de 'cup'. De activiteiten zijn gevarieerd, maar voor alle deelnemers goed te doen. 

Strand spelen

Plezier staat voorop tijdens de meerkamp van de strand spelen. In verschillende teams wordt er gestreden om de 'cup'. Stel zelf een programma samen of laat u verrassen!

Watersport Brouwersdam

In de zomermaanden juli en augustus verzorgen de Zeeuwse Gasten van Watersport Brouwersdam bij al een beetje strandweer onze kunsten op de waterscooters met de 8-persoons banaan en de diverse funtubes.