Actieve ontspanning ...in bruisend Zeeland

Actief in de stad

Hieronder ziet u een overzicht van alle city games van de Zeeuwse Gasten. We organiseren voor u uw bedrijfsuitje, teamuitje, personeelsuitje of vrijgezellenfeest met spannende spelen in o.a. Middelburg, Goes, Breda, Zierikzee, Bergen op Zoom.

Vrijgezellen-party!

De knotsgekke 'gids' Freddy van De Zeeuwse Gasten / outdoor&events daagt de vrijgezel én de groep uit om de gekste opdrachten in het speelgebied van het bos, duin en strand van Schouwen uit te voeren. Gaan jullie deze uitdaging aan?

 

Humor, strategie & teamwork

Operation Freddy

Jullie worden uitgedaagd om de meest gekke missies en opdrachten uit te voeren. Samenwerken is een must! Wie wint het spel?

Citygame The Target

The target is een spannend achtervolgingsspel dat uniek is in de wereld. U speelt als het ware een videogame met de stad als decor! Het is te spelen in verschillende steden, o.a.: Zierikzee, Middelburg en Goes. Dit is een echte aanrader voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenuitjes en vriendengroepen.

PubQuiz

De pubquiz kan in elk gewenst café/ horecagelegenheid in de stad gespeeld worden. Wilt u eens iets anders dan de jaarlijkse borrel en wilt u de kennis van uw personeel testen? Dan staat de pubquiz garant voor een gezellige en originele middag of avond uit. In de unieke sfeer van het café zorgen de uitdagende en afwisselende vragen voor een hoop hilarische momenten.
Welk team weet de meeste vragen en gaat aan het einde met de beker naar huis?

XL - Games

XL- Games onderscheiden zich door nieuwe en bekende innovatieve spelen in extra groot formaat. XL-Games zijn geschikt voor groot en klein.
XL-Games is het enige indoor programma wat de Zeeuwse Gasten zelf aanbiedt.