Actieve ontspanning ...in bruisend Zeeland

ActiviteitenIn de stad

Operation Freddy

Activiteit foto's
Activiteit foto's
Activiteit foto's
Aantal personen
10 - 50
Leeftijdsgrens
15 - 70
Intensiteit
Laag-middel
Tijdsduur
02:30
Prijs
€ 21,50 p.p.
Locatie
Diverse locaties

Inclusief

  • Begeleiding instructeur
  • Materiaal
  • USB-stick met "bewijsmateriaal"

Exclusief

Bijzonderheden


Jullie worden uitgedaagd om de meest gekke missies en opdrachten uit te voeren. Samenwerken is een must! Wie wint het spel?

Operation Freddy brengt je team dichter bij elkaar! Met dit knotsgekke teambuildingsspel ontdek je de kop van Schouwen op een hele andere manier. Dit spel speel je niet alleen, maar met onze ‘punkkabouter’ Freddy! En Freddy is in een zotte bui. Hij heeft een aantal gekke missies met vragen en opdrachten voor je opgesteld. Deze gids wijst je door middel van de tablet de weg en zal je voorzien van commentaar en instructies! Door ludieke, uitdagende opdrachten uit te voeren en hier o.a. foto’s en/of video’s van te maken, ontdek je de weg door het bos van Schouwen en leer je tegelijkertijd  je team beter kennen. 

Om andere teams te verslaan, moet je origineel uit de hoek komen, goed met vieze sokken kunnen mikken en vooral goed met je team samenwerken. Welk team overtuigt de jury van De Zeeuwse Gasten / outdoor&events ervan dat hij/zij het sterkste team, behaalt de hoogste score en wint het spel?

   

Referenties:

"Operation Freddy is echt een aanrader als je van een beetje humor houd! We hebben met ons team uitje genoten! "

"Een erg leuk spel. We hebben ervan genoten en raden het zeker anderen aan."