Actieve ontspanning ...in bruisend Zeeland

Actief in de natuur

Hieronder ziet u een overzicht van alle outdoor activiteiten van de Zeeuwse gasten. Onder de naam van de activiteiten vind u een opsomming van zogenaamde 'tags'. Klikt u op één van deze tags dan krijgt u een selectie van activiteiten die aan deze tags voldoen.

Mountainbike Adventure

De mountainbike adventure bestaat uit 2 delen en is bedoeld voor groepen die wat meer uitdaging willen dan alleen met GPS fietsen. 

Teambuilding

Een programma op maat, u kunt zelf aangeven op welke vlakken u de teamspirit wilt verhogen. Communicatie, vertrouwen, probleemoplossingen en meer. Vanaf diverse locaties mogelijk in Zeeland

Mountainbike verhuur

De Zeeuwse Gasten / outdoor&events verhuren mountainbikes en fietsen vanaf boerderijlocatie Molenberg in Burgh Haamstede in Zeeland. Bij de mountainbikeverhuur ontvangt u tekst en uitleg over het juiste gebruik van de mountainbike en het dragen van de helm.

Fun games

Ontspanning en plezier staan voorop tijdens de activiteiten. Indien er meerdere groepen zijn, maken De Zeeuwse Gasten / outdoor&events  er een competitie van. Wie wint de ‘cup’?

Molenberg voordeelmenu

Bij locatie ‘Molenberg’ behoort een 18 holes approach golfbaan, die aangelegd is in een prachtige natuurlijke omgeving met waterpartijen, een mooie boogschietbaan, een survivalparcours en een terrein voor teamactiviteiten en teambuilding. Activiteiten die uitstekend te combineren zijn.

Actieve ontspanning in bruisend Zeeland?

Buiten keuze menu:

Keuze uit 2 van deze 3 activiteiten: boogschieten, zeskamp spelen, survival parcours
Tijdsduur: 2 uur
Prijs € 23,50 p.p.

GPS arrangement

Bent u op zoek naar een uitje dat voor alle leeftijden en niveau's geschikt is? Dan is het GPS arrangement misschien iets voor u.