Actieve ontspanning ...in bruisend Zeeland

Activiteiten

De Zeeuwse Gasten / outdoor&events organiseren diverse recreatieve uitstapjes voor bedrijven, personeelsfeesten, families, vriendengroepen, scholen en vrijgezellenfeesten. We zijn actief op diverse locaties in Zeeland met als thuisbasis Schouwen-Duiveland, onze citygames worden gespeeld in heel Zuid-West Nederland. Hieronder vindt u een totaaloverzicht van de buitensporten, strand- en watersporten, workshops en arrangementen die wij aanbieden, u kunt ook bovenin met de zoekfunctie makkelijk zoeken naar activiteiten.

Vrijgezellen-party!

De knotsgekke 'gids' Freddy van De Zeeuwse Gasten / outdoor&events daagt de vrijgezel én de groep uit om de gekste opdrachten in het speelgebied van het bos, duin en strand van Schouwen uit te voeren. Gaan jullie deze uitdaging aan?

 

Humor, strategie & teamwork

Operation Freddy

Jullie worden uitgedaagd om de meest gekke missies en opdrachten uit te voeren. Samenwerken is een must! Wie wint het spel?

Mountainbike Adventure

De mountainbike adventure bestaat uit 2 delen en is bedoeld voor groepen die wat meer uitdaging willen dan alleen met GPS fietsen. 

Strand menu

Stel zelf uw menu samen met de activiteiten die u het leukste vindt. Heeft u twee uur? Of langer de tijd? U bepaald zelf hoe lang u bezig wilt zijn. De activiteiten vinden plaats op het strand aan de Brouwersdam, aan de kant van Renesse tussen Beachclub Perry's en Sil de Jutter.

Teambuilding

Een programma op maat, u kunt zelf aangeven op welke vlakken u de teamspirit wilt verhogen. Communicatie, vertrouwen, probleemoplossingen en meer. Vanaf diverse locaties mogelijk in Zeeland

Vliegeren / Powerkiten

Zeeland biedt Noordzee stranden met veel ruimte. Powerkiten, vliegeren, stunten? Vliegeren lijkt makkelijk maar dat kan soms erg tegen vallen. Wilt u het toch leren?